ABOUT GHANA

Inspiratie op Instagram

Raise your hand als je teveel tijd op Instagram spendeert. Ik in ieder geval wel. Toch wel vaker dan me lief is kijk op #ghana. Vanuit daar vind ik ook steeds weer nieuwe accounts van mensen in Ghana. Verschillend van mensen die er alleen voor vrijwilligerswerk zijn tot mensen die er echt wonen, van commerciële organisaties tot stichtingen die een update over hun projecten geven. In deze post deel ik een aantal van deze accounts.

Instagram Living the Ghanaian dream

1: ghanameetmethere
Een account over de eco lodge Meet me there African home lodge. Met de opbrengst van de lodge, ondersteunen zij hygiëne- en onderwijsprojecten. Omdat ik deze plek zelf bezocht heb, vind ik het leuk om op de hoogte te blijven. Het account is een combinatie van foto’s van de projecten en de omgeving van de lodge.


2: artinthesandbusua_gh
Ik volg dit account vooral voor de mooie Ghanese producten die er gepost worden. Ik ben echt helemaal weg van de schoenen met een West Afrikaans printje, en ja ik heb deze ondernemer inderdaad op mijn lijstje om mee samen te werken met Dreams from Ghana.


3: dontworryboutathingblog
Het account van een Amerikaanse vrouw die haar baan heeft opgezegd om in Ghana te gaan wonen. Je begrijp vast wel dat ik dat in ieder geval heel tof vind. Daarnaast post ze ook regelmatig foto’s uit Winneba, waar ik met Mister drie maanden gewoond heb.


4: global_mamas
Global Mamas verkoopt handgemaakte kleding en accessoires, gemaakt door meer dan driehonderd moeders in Ghana. Ze gebruiken echt extreem leuke en vrolijke kleurtjes, als je dit account eenmaal volgt wil je alles hebben. Uiteraard krijg je via de foto’s ook een kijkje achter de schermen en leer je de vrouwen achter de producten beter kennen.

5: girl_gone_to_ghana
Het account van een meisje dat voor de liefde naar Ghana is verhuisd. Meer hoef ik niet te zeggen toch? Ik vind het onwijs tof om te zien hoe ze alles aanpakt en wat ze allemaal mee maakt. En goed voorbeeld doet goed volgen, toch?
Helaas kan ik haar account niet delen, maar klik op de link en je komt er ook!
6: natasakado
Deze foto’s zijn te mooi om niet te volgen. Zelfs als het niet om een gezin in Ghana zou gaan, zou ik haar volgen. De combinatie met de stoffen van de kleding matchen gewoon altijd met de achtergrond. En hallo, bloedmooie kindjes natuurlijk!


Dat waren de accounts voor deze keer. Natuurlijk heb ik nog een hele rits andere Ghana-accounts die ik volg, maar die deel ik een andere keer. Ben jij ondertussen nog leuke accounts tegen gekomen, deel ze gerust met me!
Liefs, Jennifer

P.S: Volg je mij al op instagram? Livingtheghanaiandream

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply