ABOUT GHANA

Eerste beelden van mijn stage bij Trashy Bags + WINACTIE

Op dit moment loop ik mijn minorstage bij Trashy Bags in Accra, Ghana. Trashy Bags is een organisatie die afval verwerkt tot mooie tassen en andere producten. Op deze manier zorgen ze voor minder afval op straat en creëren ze werkgelegenheid. Helaas staan ze er op dit moment financieel niet heel goed voor. Hopelijk kan ik daar met mijn stageopdracht verandering brengen, en ik heb jou nodig!

Ghanaian life

Ghana kent een groot afvalprobleem. Bijna nergens staan afvalbakken, dus iedereen gooit alles maar op de grond. Op straat vind je vooral de zeer goedkope zakjes drinkwater die massaal gekocht worden door de Ghanezen. Trashy Bags verwerkt deze zakjes tot onder andere tassen. Deze worden verkocht in de winkel in Osu en op de werkplaats in Abelenkpe.

Bijna elke dag komt er een groep toeristen naar de werkplaats om de manier van werken te bekijken en natuurlijk tassen te kopen. Ook in de winkel in Osu worden regelmatig tassen verkocht, maar helaas is het niet genoeg om het bestaan van Trashy Bags veilig te stellen. Daarom willen zij zich meer gaan richten op de export, en hiervoor zijn jij en ik belangrijk!

Via onderstaande enquête stel ik je wat vragen over de mogelijkheid om tassen van Trashy Bags in Nederland te verkopen, ondertussen krijg je de eerste beelden van mijn stageproject te zien én als je je e-mail adres achterlaat maak je kans op een laptop sleeve gemaakt van (jawel) Ghanese waterzakjes. Ik kan je hulp goed gebruiken, dus ik vraag een paar minuten van je tijd zodat ik verder kan met mijn onderzoek.

De enquête over Trashy Bags in Nederland

Voor vragen kun je me bereiken via jennifer@livingtheghanaiandream.com

Dankjewel! En vergeet niet je e-mail adres achter te laten. Het delen van deze enquête wordt zeer gewaardeerd!

Liefs, Jennifer

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sabine
  8 november 2016 at 15:57

  Ingevuld! Hoop dat je veel reacties krijgt!

  • Reply
   Jennifer
   8 november 2016 at 16:25

   Dankjewel! Ik hoop het ook 🙂

  Leave a Reply