LIFESTYLE

Get ready for Ghana: VIDEO Terugblik op 3 zomers in Ghana

Over precies drie weken stap ik op het vliegtuig om de volgende dag eindelijk weer in Accra te landen. Om een beetje in de stemming te komen en lekker herinneringen op te halen, heb ik mijn allereerste Youtube-video ooit gemaakt. Kijk je mee?

DSC01217.JPG

Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost maar met trots presenteer ik mijn eerste Youtube-video op mijn eigen kanaal Living the Ghanaian dream. Ik ga er geen Oscar mee winnen, that’s for sure, maar zo voor een eerste keer vind ik het helemaal geen slechte video. Enjoy Ghana paaaaaa!

 

Liefs, Jennifer

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Story behind the picture #4 |
  17 januari 2016 at 10:48

  […] haar de volgende keer sowieso een nog een keertje mee! Beelden van deze dag kun je ook zien in de video over drie zomers in Ghana die ik heb […]

 • Reply
  Edith | [travel.create.repeat]
  9 april 2016 at 14:25

  Wat een leuk en vrolijk filmpje! Precies zoals ik me Ghana herinner. Het is alweer 14 jaar geleden dat ik er was (oh mijn hemel wat voel ik me ineens oud, haha) maar het ziet er eerlijk gezegd precíes hetzelfde uit 🙂 Waar in Ghana wonen jullie als je daar bent, in welke plaats?

  • Reply
   Jennifer
   9 april 2016 at 17:28

   Dankjewel! Wat grappig dat je ook in Ghana bent geweest. Ik denk ook dat er weinig veranderd is eigenlijk, ook al weet ik dat natuurlijk nooit zeker. In Bawjiase, op ongeveer anderhalf uur van Accra. Het zegt je waarschijnlijk niks, maar het is dichtbij Kasoa en Agona Swedru. Wat heb jij daar gedaan? Vrijwilligerswerk? En waar?

   • Reply
    Edith | [travel.create.repeat]
    9 april 2016 at 19:36

    Ha nee, dat moest ik even opzoeken op de kaart 😉 Ik was er voor familiebezoek; de ouders van mijn toenmalige vriend woonden in Accra i.v.m. werk op de NLse ambassade. Ik zat er dus in relatieve luxe, haha. We hebben wel leuke trips gemaakt naar Cape Coast & Elmina, Kakum, Anomabo, Ada Foah… Ik zou graag nog een keer teruggaan, ik heb maar zo’n klein stukje gezien! Wel bijzonder dat je daar echt middenin het lokale leven verblijft. Hoeveel tijd heb je ondertussen al doorgebracht in Ghana?

    • Reply
     Jennifer
     9 april 2016 at 20:59

     Bawjiase is ook wel echt een klein dorp met twee hoofdstraten en een paar kleine buitenwijkjes haha. Dat is wel echt supertof! Werken ze daar nog steeds (contacten op de Nederlandse ambassade kunnen handig zijn 😉 )? Kan me voorstellen dat je daar in luxe zat, sowieso is het in Accra prima te doen als je geld hebt (maar ik weet niet of dat toen ook al was). Ik heb stiekem ook nog maar weinig gezien, we gaan vaak terug naar dezelfde plekken of we bezoeken plekken waar toeristen gewoon niks te zoeken hebben (denk ik). Ja, ik vind het echt heel leuk. Ik heb eerst vrijwilligerswerk gedaan, en dat is dan toch nog anders dan écht met de lokale bevolking leven. Ik ben er nu vier keer geweest, ik denk in totaal ongeveer 7 maanden

  Leave a Reply