LIFESTYLE

Ik leef nog!

Vandaag even een kort berichtje uit Lissabon. Na bijna een maand zonder internet op mijn laptop, is het me op dit vliegtuig dan gelukt.

Vliegtuig Ghana

Die radiostilte was natuurlijk niet vrijwillig. Helaas bleek het na mijn stage bij Trashy Bags, waar het internet vaak uitstekend was, onmogelijk om op internet te gaan via mijn laptop. Zelfs internetcafé’s waren te traag om foto’s up te loaden of een bericht te publiceren. De weekoverzichten van de afgelopen weken houden jullie dus nog van me tegoed!

Inmiddels ben ik dus in Lissabon. Een stad die ik overigens wil bezoeken, maar aangezien mijn volgende vlucht om 8.00 uur gaat lijkt me dat niet zo’n goed idee. Gisteren rond zeven uur ’s avonds heb ik afscheid genomen van Mister. Vanaf toen was het weer me, myself and I. Niet leuk. Helemaal niet leuk omdat we nu nog niet weten wanneer we elkaar weer gaan zien. Ik ga namelijk over twee weken mijn studie vervolgen, en ook Mister moet tegen die tijd weer aan de bak.

De komende weken gaan lastig voor me worden. Te beginnen met morgen. Morgen zie ik namelijk iedereen van de minor weer, en aangezien het afscheid met Mister zo vers is (ook al heb ik er zelf voor gekozen om de dag van te voren pas terug te keren) denk ik dat het af en toe wel emotionele momentjes op gaat leveren. Ondanks dat is het natuurlijk wel heel leuk om mijn medestudenten weer te zien. Iedereen is de afgelopen maanden in een ontwikkelingsland geweest, dus iedereen zit vast vol verhalen.

Na deze dag is het nog steeds geen tijd om lekker uit te rusten en bij te komen. Komende week moet ik namelijk 35(!) uur werken. Dat wordt even pittig, maar ik heb er ook wel weer zin in. De week daarop ben ik ook nog vrij van school, en dan de week daarna begint mijn ‘studentenleven’ weer. Ik heb de mazzel dat ik mijn rooster zelf mag samenstellen, maar zo te zien heb ik überhaupt weinig vakken dus dat komt wel goed. Naast studeren en werken, ga ik stage lopen bij mezelf. Daar gaan jullie uiteraard meer over horen!

Een ding is duidelijk: wanneer Mister en ik elkaar ook weer gaan zien, voor die tijd hoef ik me niet te vervelen. En: lang leve Whatsapp!

Liefs, Jennifer

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sabine
  23 januari 2017 at 14:52

  Wecome back! Echt naar altijd dat afscheid nemen. Misschien hij de volgende keer naar Nederland? Veel succes met de studie en werk weer!

  • Reply
   Jennifer
   5 februari 2017 at 13:52

   Dankjewel 🙂 Daar zijn we stiekem wel mee bezig, maar ik heb niet zoveel verwachtingen. Kan het ook niet tegenvallen (hoop ik).

  Leave a Reply